Τι είναι το Photopartybox;

Πρόκειται για ένα μοναδικού σχεδιασμού Photo booth box που περιέχει μια DSLR φωτογραφική camera, επαγγελματικό φλας και επαγγελματικό εκτυπωτή, οθόνη αφής και ασύρματη σύνδεση στο internet. Εσείς απλά χαλαρώστε και απολαύστε την μοναδική εμπειρία της υπηρεσίας του Photopartybox. Χαμογελάστε, πάρτε μια αστεία ή σοβαρή πόζα, φωτογραφηθείτε και στείλτε τις φωτογραφίες σας όπου εσείς επιθυμείτε (στο mail/fb/twitter/instagramm) και πριν το τέλος μην ξεχάστε να πάρετε της εκτυπώσεις των φωτογραφιών σας…….και μην ξεχνάτε….sky is the limit……μπορείτε να φωτογραφηθείτε όσες φόρες θέλετε χωρίς όριο!!!!

 

Άραγε τι εντύπωση θα δόσει στην εκδήλωση μου το Photopartybox;

Απλά μια καταπληκτική εντύπωση!!! Όλοι θέλουν η μέρα αυτή να είναι μια μοναδική μέρα που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό των προσκεκλημένων σας. Το Photopartybox αποτελεί την εγγύηση για την επιτυχία της εκδήλωσης σας. Αρκεί μόνο η εξωτερική του μοναδική και μοντέρνα εμφάνισή του Photo booth για να αιχμαλωτίσει το βλέμμα και να γίνει το επίκεντρο της προσοχής!

 

Πόσο γρήγορα μπορώ να πάρω τις εκτυπώσεις των φωτογραφιών μου;

Περίπου στα 10 δευτερόλεπτα αναμονής αρκούν για να έχετε στο χέρι σας μια εκτύπωση! Συνεπώς μέχρι να πάρετε το ποτό σας στο χέρι σας….η φωτογραφία σας θα είναι έτοιμη !!

Μου αρέσει να βγάζω πολλές φωτογραφίες με την παρέα μου. Μέχρι πόσες φωτογραφίες μπορώ να βγάλω;

Η απάντηση είναι.....δεν υπάρχει όριο! Όσες φορές επιθυμείτε μπορείτε να έρθετε με ή χωρίς την παρέα σας και να φωτογραφηθείτε!

 

Μπορώ να ανεβάζω εκείνη τη στιγμή την φωτογραφία μου στο fb ή να την στείλω στο mail μου;

Ναι μπορείτε άμεσα να την στείλετε όπου εσείς επιθυμείτε(email/fb/twitter/pinterest). Παράλληλα όλες οι φωτογραφίες ανεβαίνουν σε ένα άλμπουμ όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να τις βλέπετε ακόμα και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης (η πρόσβαση στο άλμπουμ γίνεται μετά από τη συγκατάθεση του πελάτη).

 

Μπορώ να παραγγείλω ένα σύνολο από επανεκτυπώσεις;

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όλες οι φωτογραφίες δίνονται στους καλεσμένους που φωτογραφίζονται. Όλες οι φωτογραφίες της εκδήλωσης σας παραδίδονται σε flashdisk στο τέλος της εκδήλωσής! Σε περίπτωση που θέλετε επανεκτυπώσεις, απλά ζητήστε το μας και θα τις έχετε στο χώρο σας μετά από λίγες μέρες.

 

Πόσο χώρο θα χρειαστούμε για να λειτουργήσει το Photopartybox;

Για εσωτερικό χώρο καλό θα ήταν να έχουμε διαθέσιμο 2x2 μέτρα. Για εξωτερικό χώρο τουλάχιστον 3x3 μέτρα.

 

Σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτυ πχ εταιρικό παρτυ, ή πάρτυ γενεθλίων, μπορούμε να έχουμε στο Photopartybox ένα background φωτογράφησης με το θέμα που επιθυμούμε;

Βεβαίως και κάτι τέτοιο είναι εφικτό! Εκτός από τα δικά μας backgrounds φωτογράφισης μπορούμε να φτιάξουμε οποιοδήποτε background επιθυμείτε (με μια μικρή επιβάρυνση) αρκεί να το έχετε αποφασίσει τουλάχιστον 20 μέρες πριν την εκδήλωση και να μας έχετε παραδώσει τα αρχείο σε ηλεκτρονική μορφή.

 

Μπορειτε να αναλάβετε εκδηλώσεις ή πάρτυ που να είναι και εκτός Αθηνών;

Ναι η ομάδα του Photopartybox ευχαρίστως θα καλύψει την εκδήλωση σας σε οποιοδήποτε μέρος βρίσκεστε. Εσείς απλά ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό για να οργανώσουμε καλύτερα το πάρτυ σας.

end faq
Ποιο πακέτο υπηρεσίας μου ταιριάζει;

Θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

FaLang translation system by Faboba