10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ PHOTO BOOTH ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

Διασκέδαση
Η ενοικίαση ενός photobooth είναι η πιο οικονομική υπηρεσία (συγκριτικά με τα έξοδα του γάμου) η οποία προσφέρει την μεγαλύτερη διασκέδαση για τους καλεσμένους.

wedding-reception-ideas

Αμεσότητα
Η φωτογραφία εκτυπώνεται σε μερικά δευτερόλεπτα και έτσι οι καλεσμένοι σας έχουνάμεσα και χειροπιαστά ένα ενθύμιο από την εκδήλωσή σας.

party-gamou-photobooth

Κλέβει την παράσταση
Αναμφισβήτητα μαγνητίζει τα βλέμματα και γίνεται επίκεντρο της εκδήλωσής σας δημιουργώντας ακόμα και ουρές…. Για την φωτογράφιση.

photobooth-gia-gamo

Μοναδικές εκτυπώσεις – Μοναδικές αναμνήσεις
Δώστε το δικό σας ύφος και στυλ στην φωτογραφία που εκτυπώνεται καθώς και στο φόντο της εκτύπωσης – green screen background. Επιλέξτε τα χρώματα, τα λογότυπα ακόμα και το σλόγκαν (moto) που θέλετε να συνοδεύουν την φωτογραφία της εκδήλωσής σας!

photobooth-gamos

Βιβλίο Ευχών
Μια φανταστική ιδέα είναι το βιβλίο ευχών όπου μετά από κάθε φωτογράφιση οι καλεσμένοι αφού κολλήσουν την φωτογραφία τους , μπορούν να κάνουν και μια αφιέρωση δίπλα στην φωτογραφία. Τι καλύτερο….. Το επόμενο πρωί με τον καφέ σας θα χαζεύεται ένα βιβλίο γεμάτο με ευχές και φωτογραφίες!

ιδεες-για-τη-δεξιωση-γαμου

Φωτογραφικά Αξεσουάρ
Αστεία μουστάκια, γυαλιά, καπέλα αλλά και signs με ατάκες θα δώσουν άλλη αίσθηση στο πάρτυ σας!

wedding-photobooth

Email
Δυνατότητα άμεσης αποστολής της φωτογραφίας του καλεσμένου σας στο προσωπικό του email.

Για όλες τις ηλικίες
Σε καμία περίπτωση δεν απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στη νεολαία αλλά σε όλους τους καλεσμένους οι οποίοι θέλουν να διασκεδάσουν!

photo-booth-γαμος-6

Social Media
Δυνατότητα άμεσου ανεβάσματος της φωτογραφίας στο προσωπικό μας Facebook ή και σε Facebook album καθώς επίσης και στο Twitter και στο Pinterest.

ιδεες-για-τη-διασκεδαση-καλεσμενων-γαμου

Υψηλή ποιότητα
Τα σύγχρονα photobooths διαθέτουν υψηλό φωτογραφικό και εκτυπωτικό εξοπλισμό ώστε να σας προσφέρουν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

FaLang translation system by Faboba